Hoe kunnen wij u helpen?

De weg naar uw beste zelf


Onco. fysiotherapeutische begeleiding en revalidatie

De ziekte kanker heeft vaak grote gevolgen. Tijdens en na de kankerbehandeling kunnen mensen last krijgen van allerlei klachten, zoals minder conditie, vermoeidheid, pijn, lymfoedeem, neerslachtigheid, angst of onzekerheid. Revalidatie kan mensen met kanker helpen.

Lees meer…

Leven met chronische pij

Revalidatie bij Fibromyalgie is een multidisciplinair programma voor mensen met de diagnose fibromyalgie/chronische pijnklachten. Het programma betrekt elementen van een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door het UMC St. Radboud en de St. Maartenskliniek te Nijmegen in samenwerking met OCA Rotterdam. Het medische specialistische revalidatieprogramma duurt ongeveer 14 weken en wordt vergoed uit de basisverzekering.

Lees meer…

Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend (dis)functioneren van de mens.

De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt patiënten met klachten van houding en/of beweging. En de gevolgen van deze klachten voor de dagelijkse activiteiten. 
Lees meer…


Manuele therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds uw houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.
Lees meer…